Tietoja

Kotiautomaatio on osa yleisempää teknologian murrosta. Tekoäly, robotiikka ja automaatio muuttavat yhteiskuntaa ja ihmisten elämää kiihtyvällä tahdilla. Muutos on sekä vääjäämätön että välttämätön, mutta voimme valita miten ja mikä muuttuu. Tekoäly ja automaatio tuovat mukanaan mahdollisuuksia ratkaista ja helpottaa suuria ongelmia, kuten ilmastonmuutosta ja väestön huoltosuhteen epätasapainoa.

Missiomme on luoda koteja, jotka huolehtivat ihmisistään läpi eri elämänvaiheiden.

Kotirobotit ikäihmisille ja ruuhkavuosiin

Imurointi on kotityö, joka ensimmäisten joukossa käy ikääntyvälle liian raskaaksi. Robotti-imuri on ikäihmisille sopiva apuri pitäen kodin siistinä helposti ja turvallisesti. Kotirobotit auttavat monissa arjen askareissa.

Ruuhkavuosissa kompastelevalle robottiruoholeikkuri tuo siistin pihan ja säästää valtavasti aikaa. Illalla on mukava grillailla kun grillinpuhdistusrobotti pitää grillin puhtaana. Vapaa-aika on liian arvokasta käytettäväksi turhissa kotitöissä, jotka voi jättää kotiroboteille.

Kotiautomaatio öljylämmitteisiin taloihin

Kotiautomaation avulla saadaan kodin lämmitysjärjestelmät toimimaan optimaalisesti yhteistyössä keskenään. Luomme järjestelmän, joka on helppo ostaa, asentaa ja käyttää. Kerromme lisää lanseerauksen lähestyessä.