Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet veloituksetta Postin tai Matkahuollon kautta. Toimitusaika tuotteesta ja varastotilanteesta riippuen 3-10 vrk.

Tuotteillamme on 2 vuoden takuu ellei muuta mainita. Tuotteiden korkea laatu on meille hyvin tärkeä ja pyrimme varmistamaan toimittamiemme tuotteiden laadukkuuden mahdollisimman hyvin etukäteen. Joskus parhaimmillekin sattuu kuitenkin vahinkoja. Mahdollisissa reklamaatioasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä välittömästi sähköpostitse [email protected].

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palauttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Palauttamisoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on teille ilmainen.

Palautusoikeuden käyttämiseksi meille on ilmoitettava päätöksestä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Toimintamme kokonaisvaltaisen laadun varmistamiseksi emme käsittele muuta kautta toimitettuja palautusilmoituksia.

Voimme maksaa hyvityksen tuotteista vasta kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

Mikäli tuote katoaa tai vioittuu toimituksessa, teidän tulee ilmoittaa siitä 14 päivän kuluessa tilauksesta sähköpostitse [email protected]